alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Hundvakt sökes

Hundvakt sökes
Hej!
Jag bor i Alingsås och söker en hundvakt till min fina Saluki tik.
Det är några timmar om dagen när jag åker in till Göteborg och går på föreläsningar, seminarium, studerar helt enkelt. Eventuellt kvällar om jag måste jobba extra ibland.

Tycker du att de verkar intressant och det skulle passa in i ditt liv så hör dig till min E-post lisa.alfredsson@hotmail.com så kan vi bestämma mer.
Efter att vi har setts några gånger och du tycker att det verkar funka att passa min Basirah på 2,5 år så kan vi bestämma hur det hela ska gå till. Jag är flexibel och kan anpassa mig efter en hundvakt som jag tycker om. Då kan vi även komma fram till vilken lön du vill ha och som passar bäst beroende på hur ofta det blir.

Allt gott! Hoppas att vi hörs /Lisa
21 november 2017
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information
Ibland blir allt inte riktigt som man hade tänkt sig. Mellan kl 17:20 den 15/6 och 18:40 den 16/6 upplevde vi ett totalstopp på grund av ett haveri hos vår serverleverantör. Katastrofen var så omfattande att vi tyvärr tappat data om alla nya, ändrade och borttagna annonser som skedde under fredagen den 15e. Vi jobbar på ytterligare åtgärder för att liknande incidenter inte ska inträffa igen och hoppas det inte ställer till för mycket besvär. Jag förlåter er, stäng denna information