Byggvaror Alingsås

Byggvaror i Alingsås -Välkomna till XL-BYGG Vårgårda AB. Från önskan till färdig bygge. En riktig bygghandel i Alingsås. Oavsett om våra kunder bygger ett hem, en altan, en skola, ett sjukhus eller snickrar hemma, så skapar de något bestående. Välkomna till oss och bli en nöjd kund!

Byggvaror Alingsås | XL-BYGG Vårgårda AB

XL-BYGG Vårgårda AB

XL-BYGG är en kedja av närmare 70 fristående bygghandlare över hela landet.

XL-BYGG är Sveriges största bygghandelskedja. Det är vi stolta över. Men framförallt är vi stolta över att både proffsbyggare och gör-det-självare väljer att låta oss vara en del av deras byggprojekt och arbetslag. Att vi får vara med er hela vägen, i alla delar av byggprocessen. Det är ju det som gjort att vi blivit störst. Utan våra kunder hade vi inte varit det.

Vi strävar efter att vara en naturlig del av kundernas byggprojekt - oavsett om de är proffsbyggare eller hemmafixare. Inte bara med rätt produkter till rätt priser. Vi vill vara med från början till slut och göra allt för att de ska lyckas med det de bygger.

Oavsett om våra kunder bygger ett hem, en altan, en skola, ett sjukhus eller snickrar hemma, så skapar de något bestående. Något som skapar glädje och nytta för andra människor. Det gillar vi. Vi på XL-BYGG strävar efter att vara en naturlig och självklar del av våra kunders byggprojekt. I varje möte, varje tanke och varje handling gör vi allt för att vi tillsammans ska bli ännu lite bättre och ha ännu roligare. Varje dag. Tack för att vi får hjälpa till!

Välkomna till oss och bli en nöjd kund!

Wallentinsvägen 28, 44737 Vårgårda

Telefon 0322-651010

Epost info@vargarda.xlbygg.se

Fax 0322-651011

ardagar 7-17 Lördagar 9 -13
Sommarstängt Lördagar!

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information