Friskvård Alingsås

Prima Balans - Friskvård i Alingsås. Ta hand om din hälsa & välmående, boka friskvården hos Prima Balans i Alingsås. Vi erbjuder flertalet friskvårdsbehandlingar & värnar om dig som kund. Kontakta Prima Balans när det gäller friskvård & friskvårdsbehandlingar i Alingsås! Välkommen till Prima Balans!

Friskvård Alingsås | Prima Balans

Välkomna till Prima Balans

Jag erbjuder friskvård i form av olika massagebehandlingar i Alingsås.

Va rädd om din kropp för den ska hålla hela livet...


Klassisk massage
Unna dig en skön stund med en halvtimmes klassisk massage där spända och ömmande muskler slappnar av eller stimuleras.
Din kropp blir mer avslappnad och får lägre nivåer av kortisol (stresshormonet).
Ger en bra start på dagen, en paus i vardagen eller ett bra avslut på dagen och en god natts sömn.

Vid avtalad tid hämtar jag dig vid fåtöljerna i Parkbadets entré till höger om ingången eller om du väljer relaxavdelningen innan så hämtar jag dig i sofforna där. Meddela gärna innan om möjligt:-)


Djup massage
Denna sköna massage i 90 minuter är en helkroppsbehandling från topp till tå.
Jag börjar med en Huvudmassage och fortsätter med ansikte, mage, ben, fötter, armar och händer.
Vidare med rumpa och rygg och avslutar där vi började, med en avslappnande huvudmassage.
Om du väljer att kombinera med ett par timmar i Relaxen varvat med massage så får du 25 % på inträdet vid bokning av massage. Spa avdelningen har öppet månd-fred 13-20
Lördag 8-17 och söndag 9-16
Om du väljer både och, meddela mig gärna om jag skall hämta dig nere vid vårt väntbord eller de goa sofforna uppe i relaxen:-)


Relax massage
Massage med avslappnande naturliga oljor där kroppen får lov att slappna av och hitta tillbaka till sin ursprungsbalans.
Vid avtalad tid hämtar jag dig vid fåtöljerna i Parkbadets entré till höger om ingången eller om du väljer relaxavdelningen innan så hämtar jag dig i sofforna där. Meddela gärna innan om möjligt:-)

Kraniosakral behandling
Här erbjuds en lugn och balanserad behandling där du har kläderna på. Det rekommenderas mjuka kläder (ej jeans) för bästa inkännande. Behandlingen börjar nere vid fötterna och vi avslutar uppe vid huvudet.
KranioSakral terapi är en mjuk metod att behandla skallens och ansiktets alla ben i förhållande till ryggradens kotor ända ner till bäckenet och korsbenet. Man rättar till små felställningar som i sin tur påverkar och påverkas av precis allt i hela kroppen.

Välkommen! Med vänlig hälsning / Annakarin

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information